Privatnost


Privatnost korisnika

Ovaj sajt ima veoma jednostavnu i jasnu politiku vezanu za privatnost korisnika: mi ne delimo lične podatke ili adrese elektronske pošte ni sa kim. Posetioci našeg sajta koji potpisuju naše peticije mogu da budu sigurni da se njihovi podaci čuvaju na sigurnom. Korisnici koji ostave svoju elektronsku adresu pri potpisu peticije na našem sajtu , uvek će biti pitani za dozvolu u slučaju da želimo da objavimo njihove podatke na našem sajtu. Elektronske adrese onih koji nam pišu neće biti objavljene, osim ako nam korisnik to lično ne dozvoli. Pri tom, poseta korisnika je anonimna, osim ako nam korisnik pri potpisu neke od naših peticija lično ne da svoje podatke kao što su: ime, adresa elektronske pošte, itd...
Naime, peticije.kreni-promeni.org ne koristi nijedan od programa koji mogu nasilno, bez saglasnosti korisnika, da pročitaju lične podatke sa korisnikovog računara.

Pažljivo čuvamo podatke korisnika

Naš odnos prema ličnim informacijama korisnika je veoma jasan: mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika, uključujući adresu elektronske pošte, nikome sa strane. Pri tom, ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurne uz nas.

Zaštita korisnika

Radi zaštite korisnika sajta peticije.kreni-promeni.org, zadržavamo pravo da svaku zloupotrebu sajta peticije.kreni-promeni.org istražimo, prijavimo i pokrenemo pravne akcije u onolikoj meri koliko je to maksimalno zakonski dozvoljeno.

Dodatna pitanja i prijave

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi vaše privatnosti, ili želite da nam ukažete na povredu vaše privatnosti konaktirajte nas pišite nam na: [email protected]